Utleieregler

1. Leietager er ansvarlig for alt utstyr. Det anbefales å se gjennom utstyret før leieforholdets begynnelse og melde fra om feil/mangler før det tas i bruk.

2. Leietager er pliktig å levere utstyr tilbake i den stand det var ved henting. Eventuelle skader og mangler utover normal slitasje kan føre til erstatningskrav av utleier.

3. Leieperioden gjelder angitt dato, eventuelle forandringer må avtales spesielt. Leies ut fra kl. 10.00 til 09.00 etterfølgende dag.

4. Leietager står ansvarlig til å foreta fornuftige valg i henhold til gjennomføring av tur med tanke på vær og rådende forhold.

5. All bruk av utstyr skjer på leietagernes ansvar, og leietager er ansvarlig for skader eller tap som måtte oppstå i leieperioden. Leietager er også ansvarlig overfor andre som en tillater å bruke utstyret. Leien skjer på leietagerens egen risiko og ansvar. DNTTO påtar seg ikke økonomisk ansvar for tap eller skade på personer, eiendom, forretningsanliggende eller lignende, ved bruk av utleid utstyr.

6. Dersom utstyr må settes igjen og ikke er mulig å levere tilbake ved utlånssted skal dette meddeles utleier så fort som mulig og avtale om henting av utstyr gjøres mellom leietager og utleier. Dersom utleier må hente utstyr forbeholder DNTTO seg retten til å fakturere leietager for denne innsatsen, minimum kr. 1000,-.

Priser pr. kajakk og utstyrspakke

Medlem pr. dag: kr. 150,-
Ikke-medlem pr. dag: kr. 300,-

Leie må betales forskuddsvis ved booking. Ved avbestilling senere enn 24 timer før leieperioden begynner faktureres 150 kroner i avbestillingsgebyr.

Utstyrsliste:

AntallBeskrivelseUtlevertInnlevert
1 stk.Kajakk1 
1 stk.Åre Aqua-Bound Sting Ray Hybrid1 
1 stk.Åresnor1 
1 stk.Spruttrekk1 
1 stk.Padlevest1 
 
1 stk.Pumpe1 
1 stk.Vanntett bag1 
1 stk.Svamp1 
1 stk.Brosjyre Færder nasjonalpark.1Kan beholdes