Kajakk 10 – Boreal Baffin P2 – Gul

NB! Vi har stengt denne utleieløsningen for sesongen og arbeider med å tilrettelegge en ny nettløsning. Skal du delta på et av våre arrangement kan du sende epost for å booke kajakk til svein.olsen@padle-kajakk.no eller SMS 971 94165. (kr. 50,00 for medlemmer / kr.100,- for ikke medlemmer).

Betaling via Vipps eller betalingslenke på epost.

Grønlandsinspirerte Baffin er kanskje markedets beste valg når det gjelder kajakker med knekkspant. Baffin har samtidig klart å beholde de myke linjene som har gjort Boreal Designs sine kajakker svært populære og ettertraktet.

Grønlandsinspirerte Baffin er markedets beste valg når det gjelder kajakker med knekkspant, samtidig som de har klart å beholde de myke linjene som har gjort Boreal Design sine kajakker så populære. Ingen kajakk gir en bedre kontakt mellom padler og kajakk enn Baffin, og er et førstevalg blant dem som skal ut og leke seg i de store bølgene eller padle turer. Den leveres med dagsluke og senkekjøl som standardutrustning og er klar for å møte storhavet. Dette er en kajakk alle kan padle og utvikle seg i fra nybegynner til ekspert!

Leveres med skeg (senkekjøl) som standard. En kajakk med skeg er enkel å manøvrere. 
Spesifikasjoner:
– Materiale: Rotomolded Polythylene
Øvrige detaljer:
– Beluga skjørt størrelse: X-Large
– Skeg
– Regulerbar ryggstøtte
– Bærehåndtak
– Dekkutrustning med tau og strikk
– Tre vanntette oppbevaringsrom

Anbefalt padlervekt: 64 – 102 kg
Vekt: 29,1 kg
Lengde: 522 cm
Cockpitdimensjoner utside: 87 x 46,5 cm
Cockpitdimensjoner innside: 80 x 40 cm
Volum: 390 L

Kajakken leveres med følgende utstyr: