Bestilling, henting og levering

Utleie skjer fra kl. 10 og gjelder frem til neste dag kl. 09. Du må bestille minimum et døgn. Kalenderen vil vise halveis rødt/grønt på hente/leveringsdager.
Bookingen vil bli manuelt bekreftet før leieperiode blir oppdatert til rødt i kalender, men det skal ikke være mulig for andre å booke samme periode selv om bookingen ikke er bekreftet.

Du må bestille senest 2 dager før hentetidspunktet. Er det kortere tid kan vi ikke garantere levering. Utleieordningen, som det meste i DNT, baseres på dugnad og vi trenger litt tid for å få det til. Det kan derfor være tidspunkter vi ikke kan klare å få det til. Kontakt oss gjerne på telefon 971 94165 for avklaring for dine behov før bestilling. Kajakkene vil stå klare for henting fra kl. 10.00 på hentedagen. Vær klar over at noe kan være vått fra forrige utleieperiode.

Kajakken leveres med en pose hvor tilleggsutstyret ligger. Dette ligger nede i lukene. Du vil få tilsendt en kode til låsen på epost noen dager før leieperioden.

Ved levering: Spyl alt med ferskvann og se over utstyr for skader før det henges til tørk på krokene på utleieboksen. (Boks kommer i sommer 2023) Slange er tilgjengelig på stedet.

FOR LEIETAKERE DNT KVELDSTUR:
Legg inn først dato hvor arrangementet finner sted og avslutt med dagen etter. Kajakkene med utstyr vil bli utlevert på oppmøtestedet. Benytt oppgitt kode på arrangementet for å få spesialprisen.

Hente- og leveringsadresse er:

Åsgårdstrandsveien 234
3153 Tolvsrød
Se google maps

Kontaktperson:
Svein Olsen
Telefon 971 94 165
svein.olsen@padle-kajakk.no